Stvoreni za nebo

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Stvoreni za nebo

Katolički forum koji okuplja katoličke vjernike u duhu dijaloga i Kristove ljubavi


  MOLITVE UMNAŽANJA

  avatar
  mario


  Broj postova : 42
  Join date : 03.11.2011
  Age : 49

  MOLITVE UMNAŽANJA Empty MOLITVE UMNAŽANJA

  Postaj by mario čet lip 25, 2020 10:12 am

  Dana 13. listopada 2002. Isus je rekao svojoj službenici:

  „Draga djeco, molitva čovječanstva još uvijek nije dostatna. Čovjekova molitva je neophodna da bi imao kruh svagdašnji, jer zemlja treba biti sjedinjena s nebom preko molitve. Kako stoje stvari na vašoj planeti vidite to i sami. Potreba molitve je puno veća nego što možete i zamisliti. Zlo se širi. Ali, gdje je izobilovao grijeh, još izobilnija je Milost, i zato je Bog, u svojoj neizmjernoj mudrosti, izabrao „malo stado“ i u njemu čini čudesna svoja Djela. Veliko je mnoštvo malenih, a svi su pozvani pridružiti mu se. To je vojska moje Svete Majke.

  VAŠ BOG ŽELI SPASENJE SVIH DUŠA I ZATO TRAŽI VAŠ MALI DOPRINOS

  Ja, Isus, svakome tko mi želi pomoći u ovom Djelu, s time da je u stanju milosti, te da je osoba molitve (krunica, ispovijed, sv. Misa), i moli Molitve koje predlažem, obećajem UMNAŽANJE SA TISUĆU!

  Svaka strelovita molitva pomaže Mi da spasim jednu dušu, Ja, koji sam Bog umnažanja Dobra, UMNOŽIĆU SA TISUĆU!
  Predlažem vam 33 strelovite molitve, od kojih veći broj i poznajete. Molite kako želite, kada možete, kako ste sposobni, ali MOLITE, MOLITE, MOLITE!

  Nikada u povijesti crkve nisam toliko udijelio! Ako vjerujete da Bogu ništa nije nemoguće, započnite odmah! Želim da Vatra Moje Ljubavi plane na cijeloj zemlji! Kada je trebalo kruha, umnožio sam kruh; sada je potrebna molitva i Ja ću umnožiti molitvu! Ovo čudo ste dobili po Bezgrešnom Srcu Marijinu.

  Nije potrebno da molite svih 33 molitve kako su nabrojene. Molite kako vas vaše srce nadahnjuje. Napominjem samo da cijenim da se Moja Predragocjena Krv prikazuje svaki dan (33. zaziv).
  Napominjem vam da budete ustrajni u moljenju krunice i u primanju Svetih Sakramenata.

  MOLITVE UMNAŽANJA:

  1. O Marijo, bez grijeha začeta, moli za nas koji se Tebi utječemo!
  2. Bezgrešno Srce Marijino, moli za nas sada i na času naše smrti!
  3. Presveta Muko Gospodina našega Isusa Krista spasi nas!
  4. Presveta Srca Isusa i Marije, branite nas!
  5. Neka svijetli nad nama Svjetlost Lica Tvoga Gospodine!
  6. Ostani s nama Gospodine!
  7. Majko moja, Nado i Uzdanje moje, u Tebe se pouzdajem i Tebi se predajem!
  8. Isuse, Marijo, ljubim vas! Spasite sve duše!
  9. Križu sveti, budi moje svjetlo!
  10. Sveti Josipe, zaštitniče Katoličke Crkve, čuvaj naše obitelji!
  11. Dođi Gospodine Isuse!
  12. Mali Isuse oprosti mi, mali Isuse blagoslovi me!
  13. Sveta Božja providnosti, providi u našim sadašnjim potrebama!
  14. O Krvi i Vodo, što potekoste iz Srca Isusova kao izvor Milosrđa za nas, uzdam se u Tebe!
  15. Moj Bože, ja te ljubim i ja Ti zahvaljujem!
  16. O Isuse Kralju svih naroda, neka tvoje kraljevstvo bude priznato na zemlji!
  17. Sveti Mihovile Arhanđele, zaštitniče Isusovog Kraljevstva na zemlji, brani nas!
  18. Smiluj mi se Gospodine, smiluj se meni!
  19. Neka je hvaljen i slavljen u svakom času Isus u Presvetom Oltarskom Sakramentu!
  20. Dođi Duše Sveti i obnovi lice zemlje!
  21. Sveci i Svetice Božje, pokažite nam Put Evanđelja!
  22. Svete Duše u čistilištu, zagovarajte nas!
  23. Gospodine izlij na cijeli svijet Blago svojeg Bezgraničnog Milosrđa!
  24. Klanjam ti se i blagoslivljam Te, Gospodine Isuse, jer si po Svojem Svetom Križu svijet otkupio!
  25. Oče Moj, Oče moj Dobri, Tebi se predajem, Tebi se Darujem!
  26. O Isuse, spasi me po suzama Svoje Svete Majke!
  27. Dođi Kraljevstvo Tvoje i budi volja Tvoja!
  28. O Bože, raspeti Spasitelju, zapali me ljubavlju, vjerom i hrabrošću za spas braće!
  29. O Bože, oprosti nam grijehe, iscijeli naše rane, obnovi naša srca, da bi mogli biti jedno s Tobom!
  30. Sveti Anđeli čuvari, čuvajte nas od svih zasjeda zloga!
  31. Slava Ocu, Sinu i Duhu Svetome!
  32. Bog svake utjehe neka ispuni naše dane Svojim mirom i neka nas obdari ljubavlju Duha Svetoga!
  33. Vječni Oče, prikazujem Ti Predragocjenu Krv Isusa Krista, zajedno sa svim Svetim Misama slavljenim danas na cijelome svijetu, za sve svete duše u čistilištu, za sve griješnike cijeloga svijeta, Katoličke Crkve, moje kuće i moje obitelji!

  (Molitve se mogu naći u molitveniku: Preghiamo con la corona del rosario – Imprimatur Parma, 23 Luglio 2018 + Enrico Solmi Vescovo.)

  Obećanje:

  Obećavam svakome (u stanju Milosti uz to da je osoba molitve) tko moli jednu od ovih Molitava 33 puta na dan, kroz devet dana zaredom, da će postići od Mog Milosrdnog Srca bilo koju Milost, za sebe ili svoje bližnje, s tim da je ta Milost za Spasenje.

  Devetnica se moli ovako: Vjerovanje, Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu i reci jednostavno i s pouzdanjem svoju nakanu.

  Ako se ova Devetnica moli za nekoga, djelovat će veoma moćno na Moje Milosrdno Srce i postići će Milost Obraćenja.

  Ako se ova Devetnica moli za jednu Dušu u Čistilištu, postići će od Mog Milosrdnog Srca trenutno olakšanje muka i brzo oslobođenje.

  Onome koji vjeruje da Bogu ništa nije nemoguće i tko se pouzdaje u Moje Milosrdno Srce te izmoli Devetnicu sa svih 33 Molitve Umanžanja (33x33), obećajem da će ostati začuđen Rijekom Milosti koje će preplaviti cijelu njegovu obitelj.

  Obećajem na koncu da, tko god bude izgovorio 33 puta jednu od Molitava Umnažanja, pa samo u jednom danu, neće ostati bez nagrade.
  Žedan sam ljubavi! Žedan sam duša! Tko bude molio Molitve Umnažanja samo iz ljubavi prema Meni, bez da išta traži, i to bude molio kada mu bude moguće i kako mu bude moguće, već prema obavezama svojim, i to dok radi svoje svakodnevne poslove, taj će biti Moj prijatelj i uživat će sve plodove Moga Prijateljstva. Bit će Blagoslovljen jer Ja sam Žedan i vi mi dajete piti.


  Preuzeto sa: http://www.messaggi-cristiani.it/preghiere-della-moltiplicazione/
  avatar
  mario


  Broj postova : 42
  Join date : 03.11.2011
  Age : 49

  MOLITVE UMNAŽANJA Empty MOLITVE UMNAŽANJA

  Postaj by mario pet srp 10, 2020 10:16 am

  Poruka od 15.04.2017.
  Molitve umnažanja – Zdravo Marijo


  Mali moji sinovi svjetlosti, dolazim vam i danas da vas podsjetim na Božju ljubav i svoju ljubav. Želim da često meditirate sve Isusove riječi, jer su one svjetlost na vašem putu i hrana za vaše duše; Želim vašu pozornost, punu ljubavi, na Riječ Božju da vas uvede u razmatranje predivnih vječnih istina. Prepustite se s pouzdanjem svaralačkoj snazi Pisma i dopustite da vas oblikuje srce jer je Bog Ljubav.

  Danas vam donosim dva stiha: Kad Isus vidje majku i kraj nje učenika kojega je ljubio, reče majci: "Ženo! Evo ti sina!" Zatim reče učeniku: "Evo ti majke!" I od toga časa uze je učenik k sebi." (Iv 19,26-27) . Molite Duha Svetoga da vas prosvijetli tako da možete pronaći svoj život uronjen u Život.

  Dragi moji, Presveto Trojstvo htjelo je Operu milosrđa, koja je započela prije mnogo godina darom strelovitih molitava umnažanja i nastavila se osnivanjem molitvene skupine Mali sinovi svjetlosti. Važno je to Djelo jer pripada Gospodinu, koji čini da raste i vodi ga do ispunjenja, u skladu s njegovom Presvetom voljom.

  Ja sam s vama. Ja sam za vas. Kao što sam vam rekla, potreba za molitvom je velika i velika je nagrada za one koji mole na moje nakane i za sve ljude. Duše koje mole dobivaju velike milosti za sebe, za one za koje mole i za sve.

  Isus je prije više godina dao molitve umnažanja i u prilog svom zahtjevu za molitvom dao je velika obećanja. Uvjeravam vas da su te molitve stekle nebrojene milosti, iako mnoge nisu prepoznate. I nastavit će ih dobivati, jer Gospodin ne povlači svojih darova, naprotiv, uvećava ih, jer ne može obuzdati svoju neizmjernu ljubav prema ljudima. Tamo gdje grijeh obiluje, milost obiluje, međutim potrebne su molitvene duše da bi djelovale kao kanali, tako da se ta milost spusti na vaš siromašni svijet koji pati, a posebno na pobunjenike, nevjernike, očajnike, bolesnike, progonjene, heretike, šizmatike i na sve one kojima je to potrebno.

  Molim s vama i molim za vas kako bi se božanske milosti umnožile. Tolika je potreba: kad biste mogli vidjeti snagu sila tame kako napreduje na vašoj siromašnoj zemlji, prestrašili biste se. Ali ne morate se bojati, jer je Gospodin Isus savladao Sotonu i sve njegove satelite. Međutim, potrebno je da se neprestano trudite u molitvi: ovo želi od vas dobri Bog, zajedno s neprestanim naporima da se pretvorite u njegovu volju, odričući se sebe.

  Isus me poslao k vama da vam kažem da je Zdravo Marijo dodana molitvama umnažanja, tako da ima koristi od istih obećanja. Vi ste moji maleni, koje mi je Isus povjerio dok je bio raspet na križu. Ja sam vaša majka, majka koja vas moli da budete djeca, u ljubavi prema Isusu. Vi ste moja molitvena vojska, moja pomoć u borbi.

  Uvjeravam vas da su molitve umnažanja vrlo učinkovite protiv sila tame. Moji i vaši neprijatelj moraju se odvratiti od duša koje je otkupila Krv Božja. Ja sam za vas, ja sam s vama i zajedno ćemo pobijediti prokletog zmaja, kako bi se Ime Božje proslavilo u svima onima koji vrše Božansku volju. Ne bojte se i ostanite u ljubavi Isusovoj i u mojoj ljubavi. Pobjeda je sigurna, ali ne gubite vrijeme nepotrebno, jer vaši su dani dragocjeni.

  Zato molite 33 Zdravo Marijo u čast Isusove 33 godine na zemlji, na hvalu i slavu Presvetog Trojstva. Primite ovaj dar i molbu kao dodatnu pobožnost, pritom ne zaboravite da je sveta krunica meni i cijelom Nebu najdraža molitva.

  Volim te i blagoslivljam.

  Marija, Kraljica neba i zemlje.

  http://www.messaggi-cristiani.it/2017/04/18/15-04-2017-preghiere-della-moltiplicazione-lave-maria/#

   Sada je: sub tra 20, 2024 1:02 pm.