Devetnica Bogu Ocu
(9 dana, mogu se još dodat i druge molitve, litanije ili krunica Ocu )
Bože moj, nebeski Oče, obožavam Te, klanjam se Tvom velikom veličanstvu kao ničemu prije.
Ti sam si početak, život, istina i božanstvo.
Ja bespomoćan i vrijedan, častim Te, slavim Te, zahvaljujem Ti i volim Te u jedinstvu s Isusom Kristom, Tvojim Sinom, našim Spasiteljem i bratom, u milostivoj dobroti Njegova srca i Njegovoj bezmjernosti.
Želim Te služiti, udovoljavati, biti Ti poslušan, i voljet Te uvijek u jedinstvu s Marijom neokaljanom, Majkom Božjom i našom Majkom.
Isto tako želim služiti drugima po Tvojoj ljubavi.
Nebeski Oče, hvala Ti što si me učinio svojim djetetom po krštenju.
S djetinjim pouzdanjem molim Te za ovu posebnu milost...(navedi nakanu).
Molim je da se izvrši Tvoja volja.
Daj mi ono što misliš da je najbolje za moju dušu, i za duše onih za koje molim.
Daj mi svog Duha Svetog da me prosvijetli, da me ispravi i vodi putem Tvojih zapovijedi i svetosti, dok se ja borim za sreću raja, gdje se nadam da ću te slaviti u vijeke vjekova.
Amen.
(9 dana, mogu se još dodat i druge molitve, litanije ili krunica Ocu )
Bože moj, nebeski Oče, obožavam Te, klanjam se Tvom velikom veličanstvu kao ničemu prije.
Ti sam si početak, život, istina i božanstvo.
Ja bespomoćan i vrijedan, častim Te, slavim Te, zahvaljujem Ti i volim Te u jedinstvu s Isusom Kristom, Tvojim Sinom, našim Spasiteljem i bratom, u milostivoj dobroti Njegova srca i Njegovoj bezmjernosti.
Želim Te služiti, udovoljavati, biti Ti poslušan, i voljet Te uvijek u jedinstvu s Marijom neokaljanom, Majkom Božjom i našom Majkom.
Isto tako želim služiti drugima po Tvojoj ljubavi.
Nebeski Oče, hvala Ti što si me učinio svojim djetetom po krštenju.
S djetinjim pouzdanjem molim Te za ovu posebnu milost...(navedi nakanu).
Molim je da se izvrši Tvoja volja.
Daj mi ono što misliš da je najbolje za moju dušu, i za duše onih za koje molim.
Daj mi svog Duha Svetog da me prosvijetli, da me ispravi i vodi putem Tvojih zapovijedi i svetosti, dok se ja borim za sreću raja, gdje se nadam da ću te slaviti u vijeke vjekova.
Amen.