Stvoreni za nebo

Katolički forum koji okuplja katoličke vjernike u duhu dijaloga i Kristove ljubavi


  MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Share
  avatar
  belu

  Broj postova : 624
  Join date : 25.06.2009
  Age : 60
  Lokacija : Drniš Rođendan:01.prosinca Imendan:sv.Lucija-13.prosinac Do nebesa nek se ori naših grudi gromki glas.Neka jeknu rajski dvori nek nas čuje Isus spas.(Petar Perica)

  MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Postaj by belu on sub lis 24, 2009 2:53 pm

  MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE


  MOLI GOSPODINA DA TE ISPUNI DUHOM

  Oče nebeski, hvala Ti za Tvoju beskraju ljubav u kojoj si predao svoga Sina da umre na križu za mene grešnika. Isuse, moj Spasitelju, hvala Ti što si uzeo moje grijehe i prokletstva i ponio ih na svom tijelu na križ. Hvala Ti što mi daješ Duha Svetoga. Duše Sveti, zahvaljujem Ti što me činiš djetetom Boga Oca i bratom Isusa Krista. Gospodine, Duše Sveti, žao mi je zbog svih mojih grijeha koje sam počinio opirući se Tvojoj snazi i djelovanju. Oprosti mi sve. Prihvaćam Isusa kao jedinog Gospodara svoga života. Bože, Duše Sveti, Ti ljubavi Oca i Sina, da bih sasvim pripadao Tebi, posvećujem Ti sada svoje tijelo i dušu, svoj um i cijelo biće, misli i želje, riječi i djela, radosti i tuge, svoj život i smrt. Ti budi Gospodar moga života. Duše ljubavi, ispuni me, posveti me, osnaži me, vodi me.
  (Ponovi posljednju rečenicu nekoliko puta s vjerom koja očekuje. Vjerujući da te Duh ispunja, slavi ga i zahvaljuj mu. Tada ćeš doživjeti divno iskustvo Duha koji dolazi i ispunja te. Moći ćeš moliti u jezicima i otvoriti svoje nutarnje biće veličanstvenom iskustvu Božje ljubavi).
  Moli se Mariji, Bezgrešnoj Zaručnici Duha Svetoga, da te ispuni Duhom.


  MOLITVA ZA TJELESNO OZDRAVLJENJE

  'Tvoja te vjera ozdravila, idi u miru', Njegove su riječi. One su žive i pouzdane i mogu se primijeniti i danas.

  I donosili su mu sve koji bolovahu od najrazličitijih bolesti i patnja - opsjednute, mjesečare, uzete - i on ih ozdravljaše. (Mt 4,24)

  Kako moliti za ozdravljenje?

  Svoju bolest donesi Gospodinu koji ozdravlja i predaj mu je s vjerom. Isus te ljubi i želi te ozdraviti i to već kad moliš ili kasnije.
  I znamo li da nas uslišava u svemu što ištemo, znamo da već imamo što smo od njega iskali. (Iv 5,15)
  Kada povjeruješ da te Gospodin izliječio, ne ustručavaj se to posvjedočiti i pred drugima. Sjeti se žene koja je bolovala od krvarenja. Kada je osjetila ozdravljujuću silu koja je izišla iz Isusa, pred narodom je posvjedočila kako Ga je dotakla i istog trenutka bila ozdravljena od svoje bolesti (v. Lk 8,47).


  Ali neka ište s vjerom, bez ikakva kolebanja. (Jak 1,6)

  Moli ovako:

  Gospodine Isuse, ja vjerujem da me ljubiš. Klanjam Ti se i slavim Te kao moga jedinog Gospodina i Gospodara. Molim Te da me ozdraviš od moje bolesti i da me potpuno oslobodiš. Stavi svoje probodene ruke na moju glavu da Tvoja ozdraviteljska sila poteče mojim tijelom, da bolesni dio mog tijela osjeti izvanrednu snagu Tvog dodira koji ozdravlja. Ojačaj me Gospodine da mogu hoditi Tvojim putovima i sve svoje obveze obavljati u skladu s Tvojom svetom voljom. Slavim Te Isuse, hvala Ti Isuse! Aleluja! (Ako želiš, ponovi molitvu više puta).
  Poslije molitve za ozdravljenje pokušaj provesti jedno vrijeme slaveći Isusa i moli u jezicima ako imaš taj dar.


  Pročitaj iz Svetog pisma:

  Lk 8,22-56
  Heb 11,1-40
  Dj 3,1-26
  Ps 38


  MOLITVA ZA OSLOBOĐENJE OD GREŠNIH NAVIKA

  Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti Kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti Kraljevstva Božjega. (1 Kor 6,9-10)
  Stalnim ponavljanjem grijeha upada se u grešnu naviku. Neki se ljudi naviknu na grijeh kako bi se time nesvjesno zaštitili od starih uspomena ili strahova.
  Možeš moliti tako da častiš rane Kristove i Njegovu dragocjenu Krv, pa ćeš biti oslobođen od svojih okova, jer mi smo Njegovim ranama ozdravljeni.
  ...koliko će više krv Krista - koji po Duhu vječnom samoga sebe bez mane prinese Bogu - očistiti savjest našu od mrtvih djela, na službu Bogu živomu. (Heb 9,14)


  ...odložiti vam je prijašnje ponašanje staroga čovjeka, koga varave požude vode u propast, a obnavljati se duhom svoje pameti... (Ef 4,22-23)

  Što trebaš učiniti?

  - Budi svjestan svojih grešnih navika.
  - Iskreno se pokaj za te grijehe, zamrzi ih i otjeraj iz srca.
  - Kada si u napasti, okreni se Isusu koji će te svojim Duhom ojačati.
  - Ako ustraješ u molitvenom životu, primanju sakramenata i dobrim djelima, bit ćeš Isusu uvijek blizu, pa će biti nemoguće vratiti se starom načinu života.
  Tko god je rođen od Boga, ne čini grijeha jer njegovo sjeme ostaje u njemu; ne može griješiti jer je rođen od Boga. (Iv 3,9)


  I sklopit ću s njima Savez vječan, nikad se više neću odvratiti od njih i uvijek ću im činiti dobro; usadit ću im u srce svoj strah, da se nikad više ne odmetnu od mene. (Jr 32,40)

  Moli ovako:

  Gospodine, koji si na Kalvariji raspet, smiluj mi se. Predajem Ti sve svoje bolesne nagone i grešne navike, donosim ih Tebi. (Svjesno mu predaj svaki grijeh koji te zarobljava, to može biti alkoholizam, pušenje, samo-zadovoljavanje, homoseksualnost, srdžba, sebičnost, požuda, ogorčenost itd.) O Spasitelju, operi moje srce i um u svojoj dragocjenoj Krvi; očisti me da budem bijel poput snijega. Pošalji svoga Svetog Duha, silu koja istječe iz Tvog svetog srca u moje srce, da se nikada ne vratim starom načinu života. Dopusti mi da budem sasvim blizu Tvom slatkom srcu, da budeš u meni, i da ja u Tebi uvijek živim svetim životom. Slavim Te Isuse, hvala Ti Isuse.
  (Dobro je provesti jedno vrijeme slaveći Gospodina. Pjevaj mu pjesme slave i hvale.)

  Pročitaj iz Svetog pisma:

  Mt 5,1-48
  Ef 4,17-32
  Ps 22


  MOLITVA ZA BOŽJE MILOSRĐE

  Jahve! Jahve! Bog milosrdan i milostiv, spor na srdžbu, bogat ljubavlju i vjernošću, iskazuje milost tisućama, podnosi opačinu, grijeh i prijestup, ali krivca nekažnjena ne ostavlja nego kažnjava opačinu otaca na djeci - čak na unučadi do trećeg i četvrtog koljena.
  (Izl 34,6-7)
  Uzrok nekih teškoća i problema mogu biti zloća i grešni životi predaka iz naših obitelji; njihovi neokajani grijesi, nevraćeni dugovi, pobačaj, ubojstvo, nanošenje nevolja udovicama i siročadi, vračanje, čaranje, idolopoklonstvo i slično. Ti grijesi viču za Božjom osvetom. Zato moramo moliti Gospodina za milost i opraštanje. Ako su ostali neki dugovi, moraju biti podmireni. Gdje postoji mržnja i neopraštanje, potrebno je pomirenje.


  Ne, nije ruka Jahvina prekratka da spasi, niti mu je uho otvrdlo da ne bi čuo, nego su opačine vaše jaz otvorile između vas i Boga vašega. Vaši su grijesi lice njegovo zastrli i on vas više ne sluša. (Iz 59,1-2)

  Sljedeću molitvu, ako je moguće, izmoli pred križem ili Presvetim Oltarskim Sakramentom:

  Molitva

  Milosrdni Isuse, smiluj se meni grešniku. Žarko Te molim da mi oprostiš sve grijehe i opačine koje su počinili moji roditelji, djedovi, rođaci, prijatelji i poglavari. Operi me od grijeha i krivnje svojom dragocjenom Krvlju koju si za me prolio na križu. Ne otjeraj me u srdžbi iz Tvoje prisutnosti. Smiluj mi se Gospodine kao što si se smilovao dobrom razbojniku i ženi javnoj grešnici. Učini me svojim djetetom. Prekrij me svojom dragocjenom Krvlju i sakrij me u svoje rane. Budi moja snaga i zaštita. Vodi me sigurnim putem spasenja. Potpuno se predajem Tvojoj volji Gospodine. Spreman sam ići kamo god me pozoveš; činiti što god želiš da učinim. Pošalji svoga Svetoga Duha i osnaži me Gospodine, moj Bože. Slavim Te Isuse, zahvaljujem Ti Isuse! (Ponovi molitvu više puta i pjevaj pjesme pokajanja.)

  Pročitaj iz Svetog pisma:

  Iv 19,17-37
  Rim 5,1-12
  Ps 106


  MOLITVA ZA NUTARNJE OZDRAVLJENJE

  ...odložiti vam je prijašnje ponašanje, staroga čovjeka, koga varave požude vode u propast, a obnavljati se duhom svoje pameti i obući u novoga čovjeka, po Bogu stvorena u pravednosti i svetosti istine. (Ef 4,22-24)

  Svaki vjernik unutar sebe kuša i duhovni život i život po tijelu. Kršćanin mora usmrtiti djela tijela (v. Rim 8,13) i živjeti svoj život po Duhu Svetome. 'Tijelo' znači sva zla maštanja i sjećanja, boli, rane, negativni osjećaji, razočaranja, frustracije, osjećaji krivnje, odbačenosti, zatim naslijeđene grešne navike, stečene zle navike, povođenje za krivim primjerima itd. Kad se takva djela provlače kroz naš život, ne možemo živjeti po Duhu. Tada je potrebno oslobođenje i unutarnje ozdravljenje.
  Dakle, je li tko u Kristu, nov je stvor. Staro uminu, novo, gle nasta! (2 Kor 5,17)


  Što trebaš učiniti?

  - Prikaži Gospodinu 'staroga' sebe sa svim svojim problemima. Provedi neko vrijeme u molitvi i dobro ćeš vidjeti sve svoje nedostatke.
  - Vjeruj da je Isus sve tvoje grijehe u svom tijelu uznio na križ (v. 1 Pt 2,24).
  - Pozovi Isusa u svoj život i zamoli ga da prođe i ozdravi tvoj život od začeća sve do sada.
  - Dok moliš, vjeruj da te Gospodin dotiče i ozdravlja (v. 1 Iv 5,14-15) i slavi ga za prekrasno iskustvo nutarnjeg ozdravljenja.


  Moli ovako:

  Isuse, molim Te da uđeš u moje srce, da dotakneš sva moja životna iskustva koja trebaju ozdravljenja. Ti me poznaješ bolje od mene samoga. Izlij zato svoju ljubav u svaki djelić moga srca. Gdje god otkriješ ranjeno dijete, dotakni ga, utješi i oslobodi ga.
  Pođi sa mnom kroz moj život od trenutka moga začeća. Očisti me i oslobodi od svih negativnih utjecaja koji mogu doći iz toga vremena. Blagoslovi me kao malo dijete u majčinoj utrobi odagnaj sve zapreke koje su možda postojale u vrijeme kad me majka nosila.
  Usadi u mene duboku želju da budem nanovo rođen i iscijeli svaku fizičku ili emocionalnu traumu koja mi je mogla naškoditi za vrijeme rađanja. Hvala Ti Gospodine što si bio sa mnom i prihvatio me u svoje ruke u času moga rođenja, što si Ti želio moj život na ovoj zemlji i već mi onda govorio da me nikada nećeš ostaviti ni zapustiti.
  Isuse, molim Te osvijetli cijelo moje djetinjstvo svojim svjetlom i dotakni sva ona sjećanja koja priječe da budem potpuno slobodan. Ako sam trebao više majčine ljubavi, pošalji svoju majku, Mariju, da nadoknadi sve što nedostaje. Zamoli je da me drži, čuva, poljubi, da mi priča priče i ispuni sve praznine koje samo majčina ljubav svojom toplinom može dati.
  Gospodine, možda je dijete u meni bilo lišeno prave očinske ljubavi. Oslobodi me tako da mogu reći ABBA, Oče, svakim dijelom svoga bića. Ako mi je trebalo više očinske ljubavi, sigurnosti i spoznaje da sam voljeno i željeno dijete, molim Te čvrsto me zagrli. Dopusti mi da osjetim sigurnost u Tvojim snažnim rukama. Obnovi moje povjerenje i hrabrost da se uzmognem suočiti sa svim kušnjama ovoga svijeta, znajući da će me Očevo okrilje uvijek čuvati od pada.
  Prođi kroz moj život, Gospodine, i utješi me u svakom onom trenutku kada ljudi prema meni nisu bili ljubazni. Ozdravi rane od onih susreta i osoba koje su unijele strah u moje biće, ili možda učinile da se povučem u sebe i sagradim barijere prema drugim ljudima. U trenucima kad sam se osjećao usamljen, ostavljen i odbačen od ljudi, podigni me svojom ljubavlju i daruj mi sigurnost i osjećaj vrijednosti. Ljudi su me odbacili, govoreći ružne riječi u vrijeme dok sam bio nevino dijete. Osjećao sam se tužno i napušteno. Dođi Gospodine i ozdravi me.
  Prikazujem Ti svoje nagone i grešne navike, svu moju pokvarenu i zlu narav i molim Te da me očistiš i opereš, o Gospodine Isuse, predajem Ti cijeloga sebe, svoje tijelo, razum i duh, i zahvaljujem Ti što me obnavljaš. Hvala Ti, Gospodine.
  Ako si u prilici, bilo bi dobro otići na duhovnu obnovu koja uključuje molitve za nutarnje ozdravljenje.  Otac James Manjackal M.S.F.S.


  _________________
  SVA JE SNAGA MOJA ,RADOST ,SIGURNOST,U POGLEDU TVOME ,DOBRI MOJ ISUSE........
  avatar
  belu

  Broj postova : 624
  Join date : 25.06.2009
  Age : 60
  Lokacija : Drniš Rođendan:01.prosinca Imendan:sv.Lucija-13.prosinac Do nebesa nek se ori naših grudi gromki glas.Neka jeknu rajski dvori nek nas čuje Isus spas.(Petar Perica)

  MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE I OSLOBOĐANJE OD UTJECAJA ĐAVOLSKOGA

  Postaj by belu on sub lis 24, 2009 2:57 pm

  MOLITVE ZA OZDRAVLJENJE I OSLOBOĐENJE OD UTJECAJA ĐAVOLSKOGA


  Molitve za ozdravljenje i oslobođenje od utjecaja đavolskog su iz knjige "Liberaci dal male - Oslobodi nas od zla", poznatog i priznatog rimskog egzorciste don Gabriela Amortha. Autor u uvodu navodi: "Često su me molili da napišem molitve za oslobođenje od zlih i đavolskih utjecaja, koje bi bile na dohvat svima i mogle se moliti bez ikakvog dodatnog dopuštenja.
  Očito je, tvrdim prije svega, da su sakramenti i Sveto Pismo učinkovitiji od naših privatnih zaziva. Podsjećam isto tako, da kada se uvijek iznova obraćamo Gospodinu, najvažnije je imati vjeru. Iz moje prakse mogu tvrditi da je po važnosti slijedeći red u prakticiranju vjere, da bi se prihvatila oslobadajuća Gospodinova prisutnost:


  1. Sveta Ispovijed, koja je sakrament izravno usmjeren na oslobađanje duša od utjecaja đavla. Ona podrazumijeva praštanje od srca.

  2. Sveta Misa

  3. Sveta Pričest

  4. Klanjanje

  5. Biblijske i liturgijske molitve, psalmi, himni, Vjerovanje, Svet,...

  6. Sveta krunica

  Samo u svjetlu ovih općih pojmova, molitve koje se preporučaju mogu imati njihovo pravo vrednovanje i dajući im vrijednost, da ne kažemo automatsku i magičnu, nego u vjeri onoga koji se ponizno obraća Ocu, Isusu i Duhu Svetomu po Blaženoj Djevici Mariji, anđelima i svetima.

  Svetom Mihaelu Arkanđelu
  (papa Leon XIII)

  Sveti Mihaele Arkanđele, brani nas u boju protiv pakosti i zasjeda đavolskih i budi nam zaklon! Neka mu zapovijedi Bog, ponizno molimo: Ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge zle duhove, koji svijetom obilaze na propast duša, Božanskom jakošću u Pakao strovali! Amen.

  Mariji, Kraljici Neba
  (papa Pio X)

  Uzvišena Kraljice Neba i anđela, koja si primila od Boga poslanje i moć da satreš glavu Sotoni, mi ponizno molimo da pošalješ anđele s Neba, da bi se po tvojoj zapovijedi borili protiv zlih duhova na svakome mjestu, te da potisnu njihove nasrtaje i da ih prognaju u vječni ponor. Amen.

  Gospodinu Isusu

  Isuse Spasitelju, Gospodine moj i Bože moj, Bože moj i sve moje, koji si nas po žrtvi Križa otkupio i slomio moć Sotone, ponizno te molim da me oslobodiš od svakoga zlog i đavolskog utjecaja. To Te molim u tvoje sveto Ime, zbog tvojih svetih Rana, po tvojoj svetoj Krvi, po tvome svetome Križu i po zagovoru Bezgrešne i pod Križem žalosne Majke, Marije. Krv i voda, koji izađoše iz tvoga Presvetoga Srca, neka siđu na mene, da me očiste, oslobode i izliječe. Amen.

  Duhu Svetomu
  (za oslobođenje od svakoga zloga utjecaja)

  Duše Božji, Duše ljubavi, Presveto Trojstvo, Oče, Sine i Duše Sveti, Bezgrešna Djevice, anđeli, arkanđeli, sveci Božji siđite na mene. Oblikuj me Gospodine, napuni me tobom. Udalji od mene sve zle sile, uništi i razori ih, tako da se ja mogu dobro osjećati i dobro činiti. Otjeraj od mene sve zle sile, čaranja, vračanja, crne mise, praznovjerja, magiju, uroke, prokletstva, svako đavolsko uznemirivanje, opsjednuće i posjeduće đavolsko, sve ono što je zlo, grijeh, oholost, blud,
  zavist, ljubomoru, zlobu, nevjernost .... ; svaku fizičku, psihičku, moralnu, duhovnu, duševnu i đavolsku bolest.

  Sažeži sva ova zla u Paklu, da nikada više ne dodirnu mene ni bilo koje stvorenje Božje. Zapovijedam snagom Boga živoga, u ime Isusa Krista Spasitelja, po zagovoru Bezgrešne Majke Marije, svim nečistim dusima i svakoj zloj prisutnosti koja me muči i uznemiruje, da me odmah sada i zauvijek ostave, te da odstupe u Pakao, vječni prognani i vezani od sv. Mihaela Arkanđela, sv. Gabrijela, sv. Rafaela, naših anđela čuvara, zgaženi pod petom Presvete i Bezgršne Djevice Marije. Amen.

  Molitve blagoslova
  (za oslobođenje kuća, mjesta, polja,...od đavolske prisutnosti)
  Dobro je molitve upotpuniti škropljenjem svetom vodom.

  Pohodi, Bože, našu kuću (ovo mjesto, polje,...) i udalji od nas sve đavolske zasjede, pošalji svoje svete anđele, da nas čuvaju u miru i tvoj blagoslov neka siđe na nas i uvijek ostane s nama. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.

  Gospodine Isuse, koji si zapovijedio svojim apostolima da zažele tvoj mir svima koji su živjeli u kućama u koje su zalazili, posveti, molimo Te, i ovu kuću i sve koji u njoj prebivaju, po ovoj našoj poniznoj molitvi, punoj povjerenja. Izlij na ovu obitelj svoj blagoslov i mir. Neka joj dode spasenje, kao što je došlo u Zakejevu kuću kada si Ti u nju ušao. Zapovijedi svojim anđelima da bdiju nad njom, da je čuvaju i da odagnaju svaki đavolski utjecaj. Udijeli svima, koji stanuju u ovoj kući, milost da se tebi svide živeći kreposno, tako da zasluže, u svoje vrijeme, da budu prihvaćeni od tebe u Vječni dom na Nebu. Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.

  Molitva za oslobođenje

  Gospodine, Ti si velik, Ti si Bog, Ti si Otac. Mi Te molimo, po zagovoru i uz pomoć sv. Mihaela, sv. Gabriela, sv. Rafaela, da bi naša braća i sestre bili oslobođeni od Zloga.

  - Od muka, strahova, žalosti, opsjednuća,...

  Oslobodi nas, Gospodine!
  (ponavlja se iza svakog zaziva)

  - Od mržnje, bluda, zavisti, ljubomore, bijesa,...
  - Od zatvorenosti pred tobom i životom...
  - Od svake primisli na abortus, ubojstvo i samoubojstvo...
  - Od psovke, podijeljenosti u obitelji, loših prijateljstava...
  - Od vračanja, magije i svih zlih utjecaja...
  (mogu se spontano nastaviti zazivi za oslobođenje od onih problema koji nas muče)

  Pomolimo se! Gospodine, koji si rekao "Dajem vam svoj mir!", po zagovoru Presvete Djevice Marije, oslobodi nas od svakoga prokletstva i dopusti nam da uvijek možemo uživati tvoj mir. Po Kristu našemu. Amen.

  Molitva prikazanja

  O, Božansko Srce Isusovo, prikazujem ti, po Bezgrešnom Srcu Marije, majke Crkve, u zajedništvu sa Euharistijskom Žrtvom, molitve, djela i trpljenja današnjeg dana, kao naknadu i zadovoljštinu za grijehe, (druge osobne nakane za nas ili druge osobe), za spasenje svih ljudi, po milosti Duha Svetoga, na slavu Boga Oca. Amen.

  Molitva za fizičko ozdravljenje

  Gospodine Isuse, klanjam ti se i zahvaljujem po vjeri, koju si mi dao na Krštenju.
  Ti si Sin Božji, koji je postao čovjekom, Ti si Mesija, Spasitelj.
  U ovom trenutku želim ti reći kao Petar:
  nema pod nebom drugog imena danog ljudima, po kojemu se možemo spasiti.
  Prihvaćam Te, Gospodine Isuse, u svom srcu i u svom životu,
  želim da budeš moj apsolutni Gospodar.
  Oprosti mi grijehe,
  kao što si oprostio grijehe onome uzetomu u Evanđelju.
  Očisti me svojom Božanskom Krvlju.
  Pred tvoje noge stavljam svoje trpljenje i svoju bolest.
  Ozdravi me, Gospodine,
  po moći tvojih proslavljenih Rana,
  po tvome Križu, po tvojoj Predragocjenoj Krvi.
  Ti si Dobri Pastir,
  a ja sam jedna od ovaca iz tvoga stada:
  imaj smilovanja prema meni.
  Ti si Isus koji je rekao: "Molite i dat će vam se."
  Gospodine, galilejski je narod dolazio
  i stavljao svoje bolesnike pred tvoje noge,
  i Ti si ih ozdravljao.
  Ti si uvijek isti,
  Ti imaš uvijek istu snagu.
  Vjerujem da me možeš ozdraviti,
  jer imaš istu onu sućut
  koju si osjećao prema bolesnicima,
  koje si susretao,
  jer Ti si Uskrsnuće i Život.
  Hvala ti, Isuse, za ono što ćeš učiniti,
  prihvaćam plan tvoje ljubavi, koji imaš sa mnom.
  Vjerujem da ćeš mi objaviti svoju slavu.
  I još prije nego znam kako ćeš mi pomoći,
  zahvaljujem ti i hvalim Te. Amen.

  Svima koji mole molitve za oslobođenje i ozdravljenje od đavolskog utjecaja, još se preporuča po mogućnostima i vremenu:

  - posveta Blaženoj Djevici Mariji, pobožnost Bezgrešnom Srcu Marijinu i molitva Svete Krunice
  - nošenje Čudotvorne medaljice i Karmelskog škapulara
  - molitva Duhu Svetomu, himan "O, dođi, Stvorče!",
  "Zazivi Duhu Svetomu" ili osobni kratki zazivi
  - pobožnost Krvi i Muci Kristovoj, npr. Litanije Krvi Kristove i kratki osobni zazivi "Krvi Kristova, operi me oslobodi me, spasi me!"
  - Litanije Imena Isusova
  - potpuno predanje Isusu po Mariji, kako nas uči sv. Ljudevit M. Montfortski, i molitva skraćenog obrasca: "Tvoj sam sav, i sve moje pripada tebi, moj ljubljeni Isuse, po Mariji, tvojoj Presvetoj Majci."
  - činiti pokoru, postiti po mogućnosti i u skladu sa zdravstvenim stanjem osobe, pokora u širem smislu: ne gledanje televizije, mala svakodnevna odricanja,...
  www.molitve.info


  _________________
  SVA JE SNAGA MOJA ,RADOST ,SIGURNOST,U POGLEDU TVOME ,DOBRI MOJ ISUSE........
  avatar
  ane

  Broj postova : 1018
  Join date : 14.11.2009
  Age : 28

  Re: MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Postaj by ane on ned stu 15, 2009 1:28 pm

  MOLITVA ZA SVOJE OZDRAVLJENJE ( upotrijebiti blagoslovljeno ulje )

  Oče, pomazujem se s ovim uljem u ime Isusa, Tvoga Sina.
  On je Tvoj lijek za sve moje bolesti.
  Učini
  da kroz blagoslovljeno ulje osjetim ozdravljujuću snagu Tvoga Duha
  Svetoga koji se izlijeva na mene po smrti i Uskrsnuću Isusa Krista.
  Kao
  što ovo ulje prodire i ozdravlja, neka Tvoj Sveti Duh prožme cijelo
  moje biće i otkloni svu tminu, grijeh, zle i negativne osjećaje i
  ispuni me potpuno ozdravljujućom svjetlošću.
  Oče, potpuno me ozdravi u tijelu, duši i duhu na Tvoju slavu i čast. Amen.


  Zadnja promjena: ane; ned stu 15, 2009 1:28 pm; ukupno mijenjano 1 put.
  avatar
  ane

  Broj postova : 1018
  Join date : 14.11.2009
  Age : 28

  Re: MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Postaj by ane on ned stu 15, 2009 1:28 pm

  MOLITVA ZA NUTARNJE ISCJELJENJE

  Isuse, molim Te uđi u moje srce i oslobodi me od onih životnih iskustava koja su me opteretila.
  Ti me znaš bolje nego li ja sam sebe.
  Zato Te molim da uneseš svoju ljubav u svaki kutak moga srca.
  Gdje god u meni otkriješ ranjeno dijete, blago me dotakni, utješi i oslobodi svake boli.
  Prođi
  kroz moj život sve do trenutka kad sam začet i oslobodi moje krvno i
  duhovno naslijeđe, koje je moglo opteretiti negativno taj čas.
  Blagoslovi moj početak razvoja u majčinoj utrobi i ukloni sve što me je ranilo kroz ovo vrijeme.
  Nadoknadi razliku ljubavi koju sam trebao od one koju sam primio..
  Isuse, molim Te, okruži moje rano djetinjstvo svojim svjetlom i ozdravi sjećanja koja su me sputala.
  Ako sam trebao više majčine ljubavi, pošalji svoju Majku Mariju da mi providi ono što mi nedostaje.
  Ako
  sam trebao više očeve ljubavi i sigurnosti, pokaži mi da sam bio željen
  i voljen od Tebe na dublji način, privini me k sebi da osjetim zaštitu
  Tvojih jakih ruku.
  Obnovi moje povjerenje i snagu da se hrabro
  suočim s poteškoćama u ovom svijetu, jer ja znam, da će me ljubav moga
  Oca podići ako ja posrnem i padnem.
  avatar
  ane

  Broj postova : 1018
  Join date : 14.11.2009
  Age : 28

  Re: MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Postaj by ane on ned stu 15, 2009 1:29 pm

  MOLITVA ZA OSLOBOĐENJE OD SOTONSKOG ROPSTVA

  U ime Gospodina Isusa Krista, neka sve snage mraka, sotonskog ropstva i loših navika odstupe od mene.
  Ja sam Tvoj i otkupljen krvlju Krista.
  Nikakve mračne snage nemaju vlasti nada mnom.
  Ja pripadam Isusu Kristu.
  Zapovijedam zlom duhu bolesti, nesreće, zle kobi, da odstupe u Isusovo ime.
  Neka budu svezane pod Kristovim Križem i da se nikad više ne mogu vratiti.
  Očisti me i sve što meni pripada sa svojom predragocjenom Krvlju Isusa Krista.
  Neka zagovor Bl. Dj. Marije i Tvojih svetih Petra i Pavla budu moje utočište i zaštita.
  Neka molitve svetaca, apostola, i mučenika budu sa mnom.
  Neka me Gospodin Isus Krist povede k vječnom životu i punini otkupljenja.
  Hvala Ti, Isuse!
  Slavim Te, Isuse!

  (slavi Boga bar nekoliko minuta upotrebljavajući dar jezika! Može se upotrijebiti sveta voda ili ulje praveći znak križa)
  avatar
  ane

  Broj postova : 1018
  Join date : 14.11.2009
  Age : 28

  Re: MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Postaj by ane on ned stu 15, 2009 1:29 pm

  MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE OBITELJSKOG STABLA

  Gospodine Isuse, žao mi je da prije nisam molio za pretke, članove svoje obitelji.
  Gospodine primi me kao predstavnika za sve članove, pretke moje obitelji s obje strane.
  Gospodine, odričem se svakog ubojstva, abortusa, obiteljske svađe radi naslijeđa što su uništili obiteljsku sreću.
  Ja
  se odričem svakog kontakta s okultnim, a posebno se odričem grijeha
  protiv prve Božje zapovijedi, svake vrste idolopoklonstva.
  Gospodine, imaj sa mnom milosrđa, kao i sa svim živim članovima moje obitelji.
  Oprosti sve grijehe mojih predaka, i oslobodi me od svih negativnih povezanosti.
  Ja ih predajem u Tvoj vječni pokoj, i molim Te da osjete moju ljubav i praštanje.
  Neka dožive i Tvoju ljubav i praštanje.
  Gospodine od sada uzmi ove duše u svoje blaženstvo i neka njihovi grijesi više ne opterećuju moju obitelj.
  Gospodine imaj milosrđa za sve moje pretke.

  ( preporuča se u tu svrhu za njih slaviti sv. Mise)
  avatar
  ane

  Broj postova : 1018
  Join date : 14.11.2009
  Age : 28

  Re: MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Postaj by ane on ned stu 15, 2009 1:30 pm

  MOLITVA ZA PREVLADAVANJE NEGATIVNOG VLADANJA I POGREŠAKA

  Sačuvaj nas o Bože, od svake sitničavosti, da budemo veliki u mislima, rječima i djelima.
  Pomozi nam da pronađemo i ostavimo sve pogreške.
  Da ostavimo po strani sve izlike i prisvajanja prava te se sretnemo sa sobom lice u lice, bez samosažaljevanja i osuđivanja.
  Da nikad ne budemo tvrdi u suđenju, a da uvijek budemo plemeniti i velikodušni.
  Da uvijek imamo vremena za sve stvari i da rastemo u dobroti, ozbiljnosti i uslužnosti.
  Uči nas da provedemo u djelo naše najbolje poticaje da budemo jaki i neustrašivi.
  Pomozi nam shvatiti da je malo stvari u životu koje nas razlikuju, a da je puno onih koje nas povezuju.
  Gospodine, pomozi nam da ne zaboravimo biti suosjećajni i ljubezni. Amen!

  Sponsored content

  Re: MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

  Postaj by Sponsored content


   Sada je: ned lip 24, 2018 1:17 am.