Stvoreni za nebo

Katolički forum koji okuplja katoličke vjernike u duhu dijaloga i Kristove ljubavi


  Molitvom protiv Bogopsovke

  Share
  avatar
  mickey_mouse

  Broj postova : 1552
  Join date : 22.08.2010
  Age : 56
  Lokacija : Ilok

  Molitvom protiv Bogopsovke

  Postaj by mickey_mouse on pet lis 26, 2012 2:48 pm

  "Moje se Ime posvuda vrijeđa...Čak me i djeca pogrđuju! Ovaj zastrašujući grijeh, više nego ostali grijesi, teško ranjavaju moje Božansko srce.
  Psujući me, čovjek me grešnik pljuje u Lice, otvoreno me napada, prezire moje Otkupljenje i sam, svojevoljno, proglašava svoju vlastitu osudu. Bogopsovka je otrovna strijela, koja neprestano probada moje Srce.
  Evo, dajem ti "zlatnu strijelu" koja nježno pogađa moje Srce i čini da zacjele rane, otvorene zloćom psovača. (Isus s.Mariji Elverey,francuskoj karmeličanki 1843.)


  MOLITVA "ZLATNE STIJELE"

  NEKA JE UVIJEK SLAVLJENO, BLAGOSLIVLJANO, LJUBLJENO, ČAŠĆENO I UZVISIVANO PRESVETO, PRESLAVNO, NAJDUBLJEG KLANJANJA DOSTOJNO, SILNO I NEIZRECIVO IME BOŽJE, NA NEBU, NA ZEMLJI I U PODZEMLJU, OD SVIH STVORENJA BOŽJIH I PO BOŽANSKOM SRCU GOSPODINA NAŠEGA ISUSA KRISTA, U PRESVETOM OLTARSKOM SAKRAMENTU.AMEN.


  Bogopsovka je uzrok mnogih nesreća, bolesti, očaja, tjeskoba, prokletstava, ovisnosti, neplodnosti, rastava, pobačaja, nasilja, samoubojstava i ostalih tragedija...
  Psujući Boga,ljudi Ga izbacuju iz svoga života. Proklinjući Svjetlo, čovjek ulazi u strašnu tamu.

  Molimo ustrajno i s ljubavlju za obraćenje bogopsovača! Molimo devetnice, slavimo svete Mise, postimo i prikazujmo žrtve na ovu veliku nakanu!
  Gospodin je jači, On je ljubav koja uvijek pobjeđuje!

  MOLITVA PRIKAZANJA

  VJEČNI OČE, PRIKAZUJEMO TI PRESVETO LICE TVOGA SINA, SPASITELJA NAŠEGA ISUSA KRISTA, PREKRIVENO KRVLJU I RANAMA, IZRUGIVANO I OBEŠĆAŠĆENO, IZUDARANO, POPLJUVANO, PSOVANO, I GLAVE OKRUNJENE TRNJEM,NA SLAVU TVOGA POBJEDONOSNOG IMENA, ZA OBRAĆENJE BOGOPSOVAČA, ZA POŠTIVANJE BLAGDANA I NEDJELJA,ZA SPAS NEROĐENE DJECE I OSLOBOĐENJE OVISNIKA, ZA DUŠE U ČISTILIŠTU I UMIRUĆE, ZA BLAGOSLOV NAŠIM OBITELJIMA.
  PRINOSIMO TI ŽALOSNO LICE OTKUPITELJA, PO BEZGREŠNOM SRCU NJEGOVE I NAŠE MAJKE MARIJE, ODRIČUĆI SE GRIJEHA I MOLEĆI MILOSRĐE ZA NAS I ZA NAŠE BLIŽNJE. AMEN.


  Oče naš,Zdravo Marijo,Slava Ocu...  Dušo Kristova,posveti me...

  Pridruži se MOLITVENOM LANCU ZADOVOLJŠTINE PRESVETOM IMENU I LICU GOSPODINA ISUSA, moleći ove (ili bilo koje druge) molitve svakoga dana u 15h. Zajedno se oduprimo duhu bogopsovke u našem narodu, molitvom i djelovanjem!


  "UDRUGA BETLEHEM",PP.113
  47000 Karlovac


  www.STOPABORTUS.com
  udruga.betlehem@gmail.com


  _________________

   Sada je: uto sij 22, 2019 8:59 am.