Stvoreni za nebo

Katolički forum koji okuplja katoličke vjernike u duhu dijaloga i Kristove ljubavi


  krunica prečistim rukama Bl. Djevice Marije

  mickey_mouse
  mickey_mouse

  Broj postova : 1552
  Join date : 22.08.2010
  Age : 57
  Lokacija : Ilok

  krunica prečistim rukama Bl. Djevice Marije Empty krunica prečistim rukama Bl. Djevice Marije

  Postaj by mickey_mouse on pon vel 06, 2012 2:13 pm

  KRUNICA PREČISTIM RUKAMA MARIJINIM  „RUKE MOJE MAJKE SU LUKA SPASENJA! PO NJENIM RUKAMA SE SPUŠTAJU MILOSTI I BLAGOSLOVI, DAROVI DUHA LJUBAVI“ (Isus)

  Moli se na zrncima Gospine krunice  - Vjerovanje, Oče naš, 3. Zdravo Marijo (vjera, ufanje i ljubav)

  Slava Ocu, O moj Isuse…

  - Oče naš, 10 Zdravo Marijo i najava Otajstva nakon svake Zdravo Marijo  1. Koga si svojim prečistim rukama nosila i  uspavljivala.

  2. Koga si svojim prečistim rukama povijala i podizala.

  3. Koga si svojim prečistim rukama učila hodati.

  4. Koga si svojim prečistim rukama tješila kada je od svih  napušten bio.

  5. Čije su suze, krv i znoj kapale po tvojim prečistim rukama  ispod Svetog Križa.

  6. Čije mrtvo tijelo bijaše položeno na tvoje prečiste ruke.

  7. Koga si svojim prečistim rukama na dan uskrsnuća u

  zagrljaj primila.

  Na kraju krunice:

  Pomolimo se…Sveti Oče mi te molimo po prečistim rukama Marijinim udijeli nam milost vječnog spasenja, podaj umirućima milost svetog pokajanja i spusti na svoju crkvu svijetlo Uskrsnuća da bude jedno stado i jedan pastir. Amen  Zdravo Kraljice  MOLITVE KLANJANJA I ZADOVOLJŠTINE NEBESKOM OCU PO MUCI SPASITELJA ISUSA I PREČISTIM RUKAMA MARIJINIM  1. Sveti Nebeski Oče mi te molimo i klanjamo se ponizno presvetim ranama Isusa Krista koje je zadobio krunjenjem trnovom krunom i prikazujemo Ti na poseban način duboku ranu pored Njegova desna oka koje bijaše zatvoreno za sve one koje je Sotona zaslijepio svojim lukavstvom i sjajem ovoga svijeta.  - Mi te molimo po bolima i Prečistim Rukama Blažene Djevice Marije.  2. Sveti Nebeski Oče mi te molimo i klanjamo se ponizno presvetim ranama Isusa Krista koje je zadobio po padovima ispod teškoga križa. Prikazujemo Ti na poseban način duboku ranu na Njegovom desnom boku za sve one koji su prignječeni utjecajem Zloga u njihovim obiteljima i za sve one koji su se svojevoljno predali njegovom nauku. Da im po potocima Predragocjene Krvi koja je potekla iz te rane izliješ rijeke Tvoga Milosrđa i blagoslova.  - Mi Te molimo po bolima i Prečistim Rukama Blažene Djevice Marije.

  3. Sveti Nebeski Oče mi te molimo i ponizno se klanjamo presvetim ranama Isusa Krista i prikazujemo ti na poseban način bolnu ranu Tvojega Sina na desnoj nozi pored koljena za sve one koji se pod padovima i bremenom zemaljskoga života ne mogu podići i nastaviti putem spasenja radi proklinjanja, zavisti i ljubomore.  - Mi Te molimo po bolima i Prečistim Rukama Blažene Djevice Marije.

  4. Sveti Nebeski Oče mi Te molimo i ponizno se klanjamo presvetim ranama Isusa Krista i prikazujemo ti na poseban način Njegovo iščašeno rame i bolno istezanje i pribijanje desne ruke na križ za sve one koji su pozvani i izabrani u Presvetom Srcu Tvoga Sina da im udijeliš milost ustrajnosti i zaštitiš od svakoga zla. Molimo Te da bolni vapaj Tvoga Sina pri pribijanju Njegove desne ruke rasprši sve paklene sile koje su okružile Tvoju Crkvu.

  - Mi te molimo po bolima i Prečistim Rukama Blažene Djevice Marije!  Pomolimo se

  Sveti Oče pogledaj na rane svoga Ljubljenoga Sina! Pogledaj molimo Te, i po snazi Njegove žrtve, po zagovoru i Prečistim rukama Blažene Djevice Marije, oslobodi nas od svake zablude i krivovjerja. Oslobodi nas sveti nebeski Oče od svakoga zla u tijelu, duhu i duši. Amen.

  Na kraju se izmoli:  - VJEROVANJE za potvrdu i učvršćenje naše vjere  - OČE NAŠ da prihvatimo Boga kao svoga milosrdnog Oca koji nas je iz ljubavi stvorio  - ZDRAVO MARIJO u znak zahvalnosti za sve milosti koje su se spustile po Marijinim prečistim rukama i snagom njenog majčinskog zagovora  - SLAVA OCU duboko klanjajući se PRESVETOM TROJSTVU i NERAZDJELJIVOM JEDINSTVU


  Obećanja Presvete Majke Marije moliteljima krunice (što ih je ona dala blaženom Alanu de la Roche)Svima koji budu molili moju krunicu obećajem svoju najveću zaštitu.
  Krunica će biti najmoćnije oružje protiv pakla, uništit će mane, raspršiti grijehe i pobiti krivovjerja.
  Tko se krunicom bude preporučio, neće propasti.
  Tkogod uz razmatranja otajstava bude pobožno molio svetu krunicu, obratit će se ako je grešnik, porasti u milosti ako je pravednik i postati dostojan života vječnoga.
  Svaki dan iz čistilišta ja izbavljam duše koje su pobožno molile moju krunicu.
  Prava djeca moje krunice uživat će veliku radost na nebesima.
  Što budeš zaiskao moleći krunicu, dobit ćeš. Promicateljima moje krunice priteći ću u pomoć u svakoj nevolji.
  Pobožnost svete krunice veliki je znak preodređenja.
  U povijesti svetih zabilježena su katkada nadahnuća i obećanja za koja su oni smatrali da su nadnaravna.
  Crkva prepoznaje znak vremena i dopušta širenje krunice na dobrobit duša.


  _________________
  krunica prečistim rukama Bl. Djevice Marije 2heimpy

   Sada je: uto sij 28, 2020 9:21 pm.