Stvoreni za nebo

Katolički forum koji okuplja katoličke vjernike u duhu dijaloga i Kristove ljubavi


  MOLITVA ZA BRAK

  Share
  avatar
  SNJEŽA

  Broj postova : 589
  Join date : 07.11.2010
  Age : 43

  MOLITVA ZA BRAK

  Postaj by SNJEŽA on pet sij 28, 2011 11:49 am

  MOLITVA ZA BRAK

  Dobri Bože, klanjam ti se.Vjerujem u tebe i u sve što si Ti po svome Sinu objavio! Molim te da svrneš svoj pogled blagoslova na mene i moju suprugu/supruga (spomenite ime). Ponekad je tako teška situacija u našem braku da više ne znamo što misliti i što poduzeti; ali u Tebi nema beznadnosti. Molim te da nam daš snagu ustrajati u molitvi i borbi za naš brak i naše zajedništvo, koje je pred tvojim Licem sklopljeno kao Savez ljubavi. Pomozi nam da u ovim kušnjama izađemo kao tvoji pobjednici. Amen.

  Oče naš.....
  Zdravo Marijo....
  Slava Ocu....

  Ljubljeni nebeski Oče, hvala Ti za tvoj savršeni plan za naš brak. Znam da brak treba funkcionirati po Tvojoj volji i da ga Ti blagoslivljaš svojom puninom i ljepotom. U Ime Gospodina Isusa Krista, donosim naš brak preda Te, da Tvoja svemoć učini sve što je po Tvojoj volji za nas. Oprosti mi grijehe i pogreške u našem braku (spomenite specifična i određena područja neuspijeha u braku).

  U Ime Gospodina Isusa Krista, po moćnom zagovoru Blažene Djevice Marije, Svetog Mihaela Arkanđela, Svetih apostola Petra i Pavla, svih svetih i anđela nebeskih, po moćnom autoritetu Imena Isusova,sruši, Gospodine, sva sotonska uporišta koja su usmjerena da unište naš brak.

  U Ime Gospodina Isusa Krista, molim Te, Oče da nam pomogneš slomiti sve odnose između nas koje je sotona uspostavio ili njegovi zli duhovi.Prihvaćam odnos koji je uspostavljen samo od Tebe i blagoslovljen Duhom Svetim.

  Zazivam Duha Svetoga da mi pomogne povezati me sa suprugom (ime supružnika) na način koji će zadovoljiti naše potrebe.
  Dobri Bože, obećajem da ću iznijeti naš razgovor, problem i potrebe preda Te, ako Ti se to sviđa. Predajem Ti naš fizički odnos da on može uživati Tvoj blagoslov.Predajem Ti našu ljubav kako bi Ti učinio da ona raste i sazrijeva.

  Želim spoznati i iskusiti puninu Tvoje volje i ljubavi u našem braku. Otvori mi duhovne oči da vidim gdje me neprijatelj obmanjuje u braku. Otvori duhovne oči mome supružniku (navedi ime supružnika) da može uočiti sotonine obmane nad njime i u našem braku.

  Marijo, ponizna službenice Gospodnja, zgazi svojom petom neprijatelja koji se usmjerio da razori naš brak, i izmoli nam od svog ljubljenoga Sina da uživamo ljepotu i puninu braka koju je On za nas stekao svojim zaslugama i smrću na križu.

  Dobri Oče učini da Krist bude središte našeg bračnog saveza, i blagoslovi našu vezu onako kako si Ti zamislio po svojoj savršenoj volji. To molim sa zahvalnošću, po Kristu Gospodinu našem. Amen

  Slava Ocu...


  _________________
  Bog je ljubav

   Sada je: čet pro 13, 2018 5:54 pm.